Fizetési módok

Webáruházunkban Magyarországra történő kiszállítás esetén a következő fizetési módok közül választhat:
  • utánvétes fizetés
  • előre utalás
  • bankkártyás fizetés – a PayPal biztonságos rendszerén keresztül
Külföldi kiszállítás esetén utánvétes fizetés nem lehetséges, csak előre utalás vagy bankkártyás fizetés.

Szállítási díjak

Sopron területére, előzetes egyeztetést követően, személyesen történő kiszállítás igénye esetén a szállítás ingyenes. Azonban Sopron területén belül is van lehetőség a termék postai úton történő megküldésére.

Szállítási díjak belföldre

Ajánlott csomagként: 1.690 Ft a kiszállítás díja.
Postán maradó: 990 Ft.
Utánvétes kiszállítás további 1.200 Ft-os költséget von maga után. Utánvétes kiszállítás csak Magyarországról érkező rendelés esetén lehetséges.
20.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díja ingyenes. 20.000 Ft feletti vásárlás esetén utánvétes küldemény esetén a további 1.200 Ft összegű költség sem kerül felszámításra.

Szállítási díjak Európai Uniós országokba

Európai Uniós országokba, ajánlott küldeményként történő szállítás esetén a díj: 2.490 Ft.
20.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díja ingyenes.
Utánvétes kiszállítás Európai Uniós országokba nem lehetséges.

Csomagjainkat a Magyar Posta Zrt.-n keresztül szállítjuk ki. Sikertelen kézbesítés esetén a postás értesítőt hagy, majd ezt követően újra megkísérli a csomag kiszállítását. Ha a második kézbesítés is sikertelen, a Magyar Posta Zrt. a kirendeltségén 5 napig tartja a csomagot. Ennek elteltét követően a csomag visszaküldésre kerül a feladónak. A visszaérkezett csomagokról telefonon vagy e-mailen keresztül értesítjük a megrendelőt. A megrendelő ismételten kérheti a csomag kiszállíttatását a visszaküldési, illetve az újrapostázási költségek megrendelő általi vállalása mellett.

A számla email-ben érkezik. Kérjük a csomagot kézbesítéskor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A szolgáltató fenntartja a jogot más szállítmányozó igénybe vételére, azonban a visszaigazolt kiszállítási díjaktól csak a vásárló előnyére térhet el.
»